Profi szobafestő Budapesten

Amit a szobafestésről tudni érdemes

Ha Ön is beleesett már abba a hibába, hogy költségkímélő megoldásként saját kezűleg végezte el a szobafestést, bizonyára tapasztalta, hogy ez a munka egy sokkal összetettebb folyamatot takar, mint, amilyennek laikusként gondoljuk. Ennek következtében, bár kevesebb anyagi ráfordításban gondolkodunk, végül nagyobb végösszeget és rengeteg bosszúságot okozunk magunknak, ha szakember segítsége nélkül végezzük a szobafestést.Szobafestés

Igénybe szeretné venni szolgáltatásunkat? Kérjük keressen fel minket elérhetőségeinken!

Tevékenységeink számos építőipari szolgáltatásra kiterjednek, fő profilunk azonban a szobafestés, melyet szakértelmünknek és tapasztalatainknak köszönhetően precíz és gyors munkával végzünk. Lássuk, hogyan zajlik nálunk a szobafestés összetett folyamata!

  • Első lépésként helyszíni felmérést végzünk, amely során felmérjük a környezet sajátosságait, egyeztetjük az elképzeléseket, színeket, mintákat, kivitelezést, és természetesen a határidőket.
  • A munkafolyamat az előkészületekkel kezdődik, ami kiterjed a bútorok fóliázására, valamint a padló fedésére a helyszín és környezet munkavégzés előtti állapotának megőrzése érdekében.
  • Ezt követi az alapozó munka, ami minden esetben elengedhetetlen feltétele az alapos munkának és tökéletes végeredménynek az évek alatt keletkező falhibák miatt. Az alapozó munkavégzés során javítjuk a hibákat, illetve a falfestéshez optimális, egyenletes felületet hozunk létre, gletteléssel, majd csiszolással.
  • Ha mindezzel végeztünk, maga a falfestés következik, melyet a helyszín adottságinak, valamint az igényeknek megfelelően végzünk.
  • Az utómunkálatok során eltávolítjuk a korábban elhelyezett védő eszközöket, illetve alaptakarítást végzünk magunk után.

A felsorolt munkafolyamatok még további részleteket rejtenek, melyek nagy szakértelmet igényelnek, így a szobafestés, bár elsőre egyszerűnek tűnhet, valóban egy igen összetett folyamat, melyhez érdemes szakember segítségét igénybe venni.

Ha megbízható szobafestőt keres, nálunk jó helyen jár!

Egyéni árajánlatért, illetve részletesebb információkért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségink valamelyikén!szobafestés budapest

 

 

 

 

Tisztasági festés a tisztább élettér érdekében

Modernebbé tenné lakását? Használt lakás vásárlása után szobafestéssel felfrissítené a falakat, míg eldönti, pontosan milyen színt, és hangulatot képzel a szobába a későbbiekben?

Ezen kérdésekre igen a válasza? Akkor mindenképpen szüksége van egy minőségi tisztasági festésre!

Miért jó Önnek a tisztasági festés?

  • Ha kifakult, vagy lepattogzott a szobafesték a falakról, egy tisztasági festés felfrissíti azt, és újjávarázsolja falának eredeti színét. Mindezért ráadásul most nem is kell mélyen a pénztárcájába nyúlnia, hiszen tisztasági festés áraink rendkívül kedvezőek.
  • Alapvetően 3-5 évente szükséges egy alapos tisztasági festés, hiszen ha a magas páratartalom miatt a falak penészesedni kezdenek, nem biztos, hogy elegendő a tisztasági festés, komolyabb lakásfelújítás is szükségessé válhat!
  • Lakásunkat sokkal otthonosabbá, komfortosabbá tehetjük profi tisztasági festés segítségével hozzáértő budapesti szobafestőinknek hála.
  • Testi és lelki jólétünket is támogathatjuk tisztasági festéssel, az egészségünkről nem is beszélve.

Budapesten szobafestésre, lakás festésre, lépcsőház festésre, tisztasági festésre megbízható szakembereket keres? Tekintse meg festés árainkat, és keressen fel profi festéssel kapcsolatban!

Empty room in green colour

 

 

 

 

 

 

 

Hibajavítás esetén is mi vagyunk a megoldás!

Repedezett, mállik, festékhibás? A rendszeres használat következtében minden lakás és iroda falain meglátszik az idő múlása, ennek következményeként pedig keletkeznek olyan apróbb hibák, melyek elcsúfítják az egyébként még szép színű és tiszta falakat. Ilyenkor nem szükséges egy átfogó szobafestés és felújítás elvégzésével terhelni a pénztárcát, hiszen elég egy hibajavító tatarozás is, hogy minden úgy nézzen ki, mint újkorában.

Hibajavító festés a tökéletes falakért!

A hibajavító festés a felületi hibákat orvosolja, ide tartozik a repedés, a penészfolt, a lyukak, a mélyedések, a beázásból keletkező foltok és a glettelési hibák.

Ezeknek a hibáknak a javítása különböző munkamenetet kíván meg, de elmondható, hogy mindegyiknél felbukkannak a következő folyamatok: hibajavításnál, kaparás, glettelés, csiszolás, mélyalapozás, végül pedig a festés.

Ne dobjon ki az ablakon vagyonokat, újítsa fel lakását okosan! Szobafestés, hibajavítás vagy faltisztítás a feladat? Ne habozzon, hiszen minket rögtön hívhat!

szobafestes-budapesten.hu1

 

 

 

 

 

 

Lakásfelújítás okosan!

Új lakásba költözik, amire ráfér egy kis helyrepofozás, vagy a meglévőt szeretné kicsit felújíttatni? Egy lakásfelújítás velejárója a falak renoválása, hiszen 3-5 évente egyébként is szükséges ezeknek a nagy és folyamatos igénybevételnek kitett felületeknek a tatarozása.

Egy lakásfelújítás esetében a profi szobafestő helyszínfelmérést követően tudja megmondani, hogy festés, hibajavítás szükséges, vagy csupán egy tisztítófestés is elegendő-e ahhoz, hogy újból ragyogjanak a falak.

A hibajavítás a kisebb tökéletlenségek, sérülések eltüntetésében nyújt segítséget, úgy, mint a lyukak, repedések, foltok. A falak tisztítása az ép festékréteg felületéről távolítja el a szennyeződéseket, míg a hagyományos festés akkor ajánlott, amikor az eredeti állapot már nem állítható vissza.

Forduljon hozzánk bizalommal és bízza profi szobafestő segítségére a lakásfelújítás elvégzését! Vegye fel velünk a kapcsolatot és érdeklődjön a részletekről! Mi garantáljuk a minőséget és a profi szakértelmet!

szobafestes-budapesten.hu2

Share Button

Facebook