Profi szobafestő Budapesten

Szolgáltatások

Szolgáltatásaink Budapest és vonzáskörzetében:

 • -Fő profilunk a -Szobafestés,lakásfestés.lépcsőházfestés.irodafestés, tisztasági festés!Raktárak, csarnokok, nagyméretű helyiségek gépifestése airless technológiával.
 • Segítünk a színek kiválasztásában,anyagbeszerzésben szaktanácsadásban
 • -Vállaljuk Polisztirol díszítőelemek ragasztását
 • -Mázolást, pácolást, lakkozást bel- és kültérben,oldószeres vagy vizes anyaggal
 • - Szigetelő,folttakaró festés, beázott vagy penészes felületen

Konkrét munkákkal,illetve további információkkal kapcsolatban keressen bizalommal!

  Veres Norbert szobafestőVeres

  Telefonszámunk : 0620 446 9146

  E-mail címünk : norbifestes@gmail.com

  Káros szenvedélyektől mentes, megbízható szakemberekkel,pontos határidővel,garanciával.
  A munkáinkat teljes fólia és papírtakarással,maszkolással vállaljuk.Munkavégzés közben is ügyelünk a tisztaságra.
  Szolgáltatásaink tartalmazzák az ingyenes helyszíni felmérést, árajánlat készítést,anyagszámítást , garanciális javítást.

Miért érdemes szakember segítségét kérni a lakásfelújítás során?

Napjainkban a különféle szakmai kiadványok, illetve internetes fórumok kiváló megoldásokat kínálnak a lakásfelújítással kapcsolatos munkák tekintetében, melyeket akár magunk is elvégezhetünk. Az ilyen írások többsége azzal kecsegtet, hogy egyszerűen, gyorsan elvégezhetjük a szobafestést, tapétázást, laminált parkettázást, mindezt természetesen saját kezűleg. Azonban ha minőségi munkát szeretne, nem érdemes szakmai segítség nélkül belefognia a lakásfelújítása!

Ugye Ön sem szeretné éveken át nézni otthonában a saját keze által vétett hibákat?

Hívjon minket és segítünk!

Kétségtelen, hogy ha saját magunk végezzük el a munkánkat, pillanatnyilag úgy tűnik, költséghatékony megoldást választottunk, de érdemes tovább gondolnunk a kérdést. A hozzá nem értés soha nem eredményezhet hibátlan munkát, hiszen minden munkafolyamat tartogat olyan apróságnak tűnő részleteket, melyek kizárólag szakértelemmel és tapasztalattal valósíthatóak meg maradéktalanul. Ennek megfelelően a saját kezűleg végzett munka esztétikailag, vagy funkció tekintetében lesz hiányos, az eredmény tehát, hogy rövid időn belül megismételjük a lakásfelújítás lépéseit, vagy tanulva hibánkból, ez alkalommal szakemberhez fordulunk.

Spóroljon időt és pénzt megbízható szobafestőkkel, keressen fel minket!

Szobafestés? Mázolás? Tapétázás? Dryvit hőszigetelés? Laminált parkettázás? Burkolás?

Mi mindezt gyors és precíz munkával valósítjuk meg Önnek, egyéni elképzelései szerint! Ha felkeltettük érdekelődését, keressen fel minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Lássuk, milyen lépésekből áll a lakásfelújítás!

Otthonunk időről-időre felújításra szorul, hiszen az igénybevétel, külső és belső környezeti hatások következtében romlik a lakás állapota. Mindenki számára látványos változások érhetik otthonunkat, azonban kevesen vannak tisztában azzal, hogy milyen munkafolyamatokat érdemes elvégezni egy általános lakásfelújítás során.

Az alábbiakban szeretnénk bemutatni szolgáltatási körünket, mely lefedi az ilyenkor szükséges építőipari munkákat.

 • Igen népszerű megoldás manapság a laminált parkettázás hálószobába, nappaliba, mely barátságossá teszi a teret és rendkívül látványos.
 • A természetes hatás kedvelőinek kiváló választás a terméskövek és dizájnkövek lerakása a lakás egyéb helyiségeibe, de akár kültérre is.
 • A hőszigetelés kérdése napjainkban nem elhanyagolható tényező a lakásfelújítás során, melyre kiváló megoldás lehet a dryvit hőszigetelés.
 • A falak tekintetében számos lehetőségünk van, festés, mázolás és tapétázás közül választhatunk, a lakás adottságainak, illetve egyéni igényeknek és elképzeléseknek megfelelően.
 • A dekorálás kérdése sem elhanyagolható, tapéta esetén bordűrök ragasztása, más felületen egyéb ízlés szerinti díszítő elemek ragasztása javasolt.
 • A további terveknek megfelelően szükség lehet kisebb gipszkarton munkák elvégzésre, például rejtett világítás kialakítás, vagy falon futó csövek dobozolása esetén.laminált parkettázás

Ha lakásfelújítás előtt áll és nagy szakértelemmel, valamint tapasztalattal rendelkező szakembereket keres, nálunk jó helyen jár! Árajánlat kérésért és bővebb tájékoztatásért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

 

A házi szobafestés

Bár a szobafestés házilag is viszonylag könnyen elvégezhető felújítási művelet, vannak bizonyos hátulütői az otthoni munkának.

Az otthoni szobafestésről:

Először is mindenképp számoljuk ki a mennyiségeket: mennyi festék, mennyi alapozó fog kelleni. Ellenőrizni kell, hogy a festékes vödör vagy doboz tartalma milyen nagyságú területre elég, valamint tartalékolnunk is kell egy keveset, előre gondolva az esetleges hibákra, ázásra és falsérülésre. Festés előtt nem árt tájékozódni az aktuális festés árakról, lakás festési technikákról, nehogy rosszul járjunk a végén!

szobafestés budapesten, szobafestésA szerszámokra is ügyelnünk kell: Hányra lesz szükségünk? Milyen méretűre? Kis hengerekkel a sarkokat festjük, nagyokkal a nagyobb felületet, ecsetet használunk a mintához, a mennyezetre pedig nem árt egy teleszkópos nyél – és ezt próbáljuk meg mind fejben tartani. Ebből a néhány részletből is kiderül, hogy a lakás festés nem is olyan egyszerű művelet, gondos előkészítést és komoly szaktudást igényel.

Az is nagyon fontos a hatékony szobafestésben, hogy jó technikával fessünk. A széleken kell kezdeni, ecsettel kell dolgozni, csak ezután következhet a többi falfelület, és ügyelnünk kell a kifogástalan fedésre is.

Végül, de nem utolsó sorban nem csak arra kell figyelnünk, hogy jó technikát használjunk, hanem arra is, hogy ne siessük el a munkát. A jó szobafestéshez idő kell!

Mi ezt az időt tudjuk megspórolni Önnek. Professzionális szobafestő csapatunk Budapesten gyors, igényes, minőségi munkát végez, ezt garantáljuk! Legyen szó akár tisztasági festésről, lakásfelújításról, vagy lépcsőházfestésről, szaktudásunkban és festési árainkban nem csalódik!

 

További oldalak: www.terkowebaruhaz.hu

Share Button

Facebook