Profi szobafestő Budapesten

Tisztasági festés

 

Tisztasági festés

A tisztasági festés szükségét általában a lakók döntik el, ugyanakkor fontos, hogy néhány évente megtegyük higiéniai okokból. A gyakori lakóváltás miatt Budapesten akár évente többször is szükség lehet a tisztasági festés elvégzésére, de eldönthető, hogy az egész lakásra kiterjedően vagy csak néhány helységet, szobát illetően szeretné igénybe venni!

A fehér és világos falfelületeken látszik meg leginkább a falak elszíneződése, amit okozhat a lakásban való dohányzás vagy akár a radiátorok is. Ezért érdemes rendszeresen alkalmazni a tisztasági festést, hiszen ezzel higiénikusabb környezetben élhetünk és szebb lesz a lakás is! A fűtőtest okozta elszíneződéseket és a zsíros ujjlenyomatok okozta foltokat is javíthatjuk a tisztasági festés által, amit néhány évente nélkülözhetetlen elvégezni.

A lakások kiadásakor, beköltözéskor szintén elengedhetetlen egy tisztasági festés, melyet a lakás egész területére kiterjedve hajtunk végre, hogy egyetlen folt se maradhasson, és egységes színt kaphassanak a falak! A tisztasági festés segítségével a kellemetlen szagok is megszüntethetőek, tehát számos előnye van a higiéniai festés elvégzésének. Velünk szakértő kezekre bízhatja otthonát, amit nagy odafigyeléssel, az Ön igényei alapján festünk ki, akár teljes körűen vagy részlegesen szeretné igénybe venni a szolgálatainkat!

A tisztasági festés árak esetében mindig korrekten, a megrendelő lakásának mérete, valamint a felhasznált anyagok függvényében történik az ármeghatározás, melyhez bármikor kérhet tőlünk személyre szabott ajánlatot!

Ha szeretné költséghatékonyan megoldani a két-háromévente szükségszerű, illetve a körülmények miatt indokolt tisztasági festést, akkor felhívjuk figyelmét arra, hogy ha gyakrabban végezteti el, mondjuk évente, akkor egyrészt tisztább lesz a lakás, másrészt olcsóbban jöhet ki, hiszen kevesebb festékre lesz szükség!

Share Button

Facebook