fbpx

Szobafestés szolgáltatások

Szakértelmünk, valamint több, mint 20 éves építőiparban szerzett tapasztalatunk a garancia arra, hogy ha minket választ lakásfelújítással kapcsolatos munkálatokra (szobafestés azonnal, gyorsan), minőségi munkát kap végeredményül.

Célunk ügyfeleink elégedettségének kivívása, így nálunk a határidő betartása és a korrekt ár alapkövetelménynek számít – ahogyan az profi festő esetében elvárható. Munkáinkra természetesen garanciát is vállalunk, mindemellett pedig folyamatos kedvezményeket biztosítunk az ügyfelek számára. 
Akciós áron vállaljuk a tisztasági festést!

A helyszíni felméréstől kezdve egészen az utolsó simításokat követő alaptakarításig minden munkát gyorsan és precízen végzünk el, az elképzeléseknek megfelelően; igény esetén pedig akár a szín-, és anyagválasztásban, illetve az anyagbeszerzésben is segítséget nyújtunk minden kedves ügyfelünknek.

AKCIÓ: Most minden megrendelt munkára 15% kedvezményt adunk!

Ha Ön is beleesett már abba a hibába, hogy költségkímélő megoldásként saját kezűleg végezte el a szobafestést, bizonyára tapasztalta, hogy ez a munka egy sokkal összetettebb folyamatot takar, mint, amilyennek laikusként gondoljuk. Ennek következtében, bár kevesebb anyagi ráfordításban gondolkodunk, végül nagyobb végösszeget és rengeteg bosszúságot okozunk magunknak, ha szakember segítsége nélkül végezzük a szobafestést.

Tevékenységeink számos építőipari szolgáltatásra kiterjednek, fő profilunk azonban a szobafestés, melyet szakértelmünknek és tapasztalatainknak köszönhetően precíz és gyors munkával végzünk. Lássuk, hogyan zajlik nálunk a szobafestés összetett folyamata!

  • Első lépésként helyszíni felmérést végzünk, amely során felmérjük a környezet sajátosságait, egyeztetjük az elképzeléseket, színeket, mintákat, kivitelezést, és természetesen a határidőket.
  • A munkafolyamat az előkészületekkel kezdődik, ami kiterjed a bútorok fóliázására, valamint a padló fedésére a helyszín és környezet munkavégzés előtti állapotának megőrzése érdekében.
  • Ezt követi az alapozó munka, ami minden esetben elengedhetetlen feltétele az alapos munkának és tökéletes végeredménynek az évek alatt keletkező falhibák miatt. Az alapozó munkavégzés során javítjuk a hibákat, illetve a falfestéshez optimális, egyenletes felületet hozunk létre, gletteléssel, majd csiszolással.
  • Ha mindezzel végeztünk, maga a falfestés következik, melyet a helyszín adottságinak, valamint az igényeknek megfelelően végzünk.
  • Az utómunkálatok során eltávolítjuk a korábban elhelyezett védő eszközöket, illetve alaptakarítást végzünk magunk után.

A felsorolt munkafolyamatok még további részleteket rejtenek, melyek nagy szakértelmet igényelnek, így a szobafestés, bár elsőre egyszerűnek tűnhet, valóban egy igen összetett folyamat, melyhez érdemes szakember segítségét igénybe venni.

Ha megbízható szobafestőt keres, nálunk jó helyen jár!

Egyéni árajánlatért, illetve részletesebb információkért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségink valamelyikén!

Lépcsőház festés

Lakás festés

Mázolás kül- és beltéren

Díszítőelemek ragasztása

Tapétázás és bordűrök ragasztása

Tisztasági festés

Tisztasági festés a tisztább élettér érdekében

Modernebbé tenné lakását?
Használt lakás vásárlása után szobafestéssel felfrissítené a falakat, míg eldönti, pontosan milyen színt, és hangulatot képzel a szobába a későbbiekben?

Ezen kérdésekre igen a válasza? Akkor mindenképpen szüksége van egy minőségi tisztasági festésre!

Miért jó Önnek a tisztasági festés?

  • Ha a fal kifakult vagy elkoszolódott,akkor egy tisztasági festés felfrissíti azt, és újjávarázsolja falának eredeti színét. Mindezért ráadásul most nem is kell mélyen a pénztárcájába nyúlnia, hiszen tisztasági festés áraink rendkívül kedvezőek.
  • Alapvetően 4-5 évente szükséges egy alapos tisztasági festés.

Budapesten szobafestésre, lakás festésre, lépcsőház festésre, tisztasági festésre megbízható szakembereket keres? Tekintse meg festés árainkat, és keressen fel profi festéssel kapcsolatban!

Lakásfelújítás okosan!

Új lakásba költözik, amire ráfér egy kis helyrepofozás?
A meglévőt szeretné kicsit felújíttatni?

Egy lakásfelújítás velejárója a falak renoválása, hiszen 3-5 évente egyébként is szükséges ezeknek a nagy és folyamatos igénybevételnek kitett felületeknek a tatarozása.

Egy lakásfelújítás esetében a profi szobafestő helyszínfelmérést követően tudja megmondani, hogy festés, hibajavítás szükséges, vagy csupán egy tisztítófestés is elegendő-e ahhoz, hogy újból ragyogjanak a falak.

A hibajavítás a kisebb tökéletlenségek, sérülések eltüntetésében nyújt segítséget, úgy, mint a lyukak, repedések, foltok. A falak tisztítása az ép festékréteg felületéről távolítja el a szennyeződéseket, míg a hagyományos festés akkor ajánlott, amikor az eredeti állapot már nem állítható vissza.

Forduljon hozzánk bizalommal és bízza profi szobafestő segítségére a lakásfelújítás elvégzését!
Vegye fel velünk a kapcsolatot és érdeklődjön a részletekről!
Mi garantáljuk a minőséget és a profi szakértelmet!

– Norbi és Norbi szobafestők